Já ti taky věřím a i když láska někdy hrozně bolí, já bych bez té bolesti neuměla žít... tedy alespoň ne dlouho ;))
06.10.2007 23:36:00 | lennerka
...Jo,jo, láska je krásná...myslím, že všichni víme i tušíme...
někdy je i strašná, ve spojení, strašně krásná :-)))
29.09.2007 10:58:00 | Lota
No dovol, jsem doma a muž už na mě křičí, at už to vypnu, nepiju, jsem prostě už taková tak se s tím smiř nebo lépe miř...
28.09.2007 23:37:00 | Jarky