šari děkuji;-) pomalu se s tím srovnávám...ono to časem bude zase fajn...snad:)
01.10.2007 20:00:00 | kulí očko
Baruško nebudu ti říkat, že to přejde... protože zrada se jen tak neztrati... ale zvyk je železná košile... tak se dobře navleč (železnými košilemi) a jdi do boje!!! a nezapoměň ŽENY VÍTEZÍ!!!
01.10.2007 19:44:00 | Sairis