Podzimní milování
Anotace: I déšť má své výhody.
Prší, listí poletuje,
podzim právě zvítězil
Náladu mám přesto skvělou,
dívku jsem dnes přemluvil
Nemůžeme chodit v parku,
pozval jsem ji do bytu
Srdce moje prudce buší,
pro tu krásnou brunetu
Trochu vína, hodně něhy,
jen ať prší stále víc
Miluji tě, lásko moje,
odvážím se teď ji říct
Kroutí hlavou, snad by prchla,
nebýt venku prudký déšť
Potom zjihla na mou duši
a nechala se k hříchu svést
Přečteno 525x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (12)
Komentujících (12)