Mlha
Za zády stromů
na půl krok bílo.
Pro mlhu domů
nebylo. Bylo?
Pro mlhu bledá
krajina mlčí.
Vejít se nedá.
Nerozhraničí..
Za mlhou, kdo ví,
možná se ztratím
v průhledném křoví.
Nejistá zatím…
Nejistá mlékem,
halená rosou.
Tvá mlha kradla!
Mou touhu bosou.
Přečteno 546x
Tipy 1
Poslední tipující: Špáďa
Komentáře (3)
Komentujících (3)