...A je tu další den...
A je tu další den
za oknem starý splín
ve spánku bezesném
i Tobě odpouštím.
V barvách duhy se rozpíjím
bubnuji paličkami lásky
na kusy srdce své rozbíjím
pomalu stříhám si vlásky.
...Nepoznáš mě...
Do víru vzpomínek stažena
objímám svá nahá kolena
fotka tvá v koši je skrčená
usínám slzami zastřena.
A je tu další den
nevěřím že jsem se dokázala probudit
Jsem jiná a přece stejná jsem
jen Tobě už zvládnu vše odpustit.
( a přece Ti to nikdy nezapomenu )
Ztracená v nostalgii citů
opovrhována láskou
toužím po měsíčním svitu
zůstávím prohranou sázkou.
...Sázkou na lásku...
Přečteno 331x
Tipy 1
Poslední tipující: už ne pernikova princezna
Komentáře (1)
Komentujících (1)