Skočils´ do toho po hlavě
a jde Ti to naprosto bezvadně! :-)
To jsem nevěřícně zírala, kam ses mi poděl z oblíbených!
A ono je to zatím tak, že jsi se nám tak nějak celý zkrátil - psavě i nickově...
14.10.2007 13:27:00 | Judita
To se nesmíš chodit milovat do lesa v houbařské sezóně :-)) Na druhou stranu, takový houbař si přinese domů s košíkem hub třeba i chuť se pomilovat. To pro manželku pak nemusí být úplně k zahození :-)
14.10.2007 11:38:00 | Lorraine