Prosím
Anotace: njn, problémy...:(
Miluju to těšení
než k tobě zalehnu,
miluju tvoje zděšení
když telefon ti nezvednu.
Miluju to horký mrazení,
když letí ke mě tvoje ruka.
Miluju to sladký mazlení
a když mi srdce láskou puká.
Nesnášim když čekám u telefonu..
.. bezvýhradně..
Nesnášim když nálada mi letí dolů..
.. kvůli tobě..
Nesnášim když mi ubližuješ bez obalu..
.. a hrubě..
Nesnášim když zapomínáš, i když pomalu..
.. a slabě..
Tak to nedělej, prosím...
Přečteno 626x
Tipy 3
Poslední tipující: J.Švihovský, Justýnka
Komentáře (1)
Komentujících (1)