Rozdělit se o poslední - a s úsměvem, to dokáže málokterý.
Odhodlaných je jich víc, ale kolik z nich v poslední chvíli cukne :-(
Ješte stále nepochopili, že čím víc dávají, tím víc dostanou...
28.05.2006 16:58:00 | Roko
hele,tak mě napadlo,že pro tvé básně,když je vložíš,mělo být automatické hodnocení za 100 a lidi by psali jen komentáře..=))
27.10.2005 11:37:00 | sköld