pohřeb II.- bez výčitek svědomí
Anotace: ...láska se líp čte
uhnula pohledem
nechtěla...
...nechtěla,aby viděl
žalozpěv jejích očí
tentokrát bez slzavé dohry
...zakryla ústa šálkém černé kávy...
/co na tom,že to byl čaj.../
a on-aniž by tušil,
kým se stala...
bez rozloučení odešel...
a jejich pohledy...
...jejich pohledy se už nesetkaly
/naštěstí pro oba/
Přečteno 350x
Tipy 6
Poslední tipující: el viento, Levandule, xavian, Eviscerate, christiana včera neusnula
Komentáře (3)
Komentujících (3)