V labyrintu srdce
Anotace: Někdy dojdeme k cíli, jindy se ztrácíme.....
V labyrintu srdce
Ve spleti chodeb temných,
hledáme cosi nepoznané,
v rajské hudbě slovíček něžných,
halíme touhy nedoznané.
Pavučina z citů utkaná,
slzy a smích jdou si ruku v ruce,
zde láskou jsem navždy spoutaná
ve spleti chodeb, v labyrintu srdce.
Přečteno 554x
Tipy 10
Poslední tipující: Elouš, Monsignore, Bíša, Thesssinka, Elizabeth-Lili
Komentáře (2)
Komentujících (2)