Anotace: Pozor, po několika světelných letech rýmuji...:)
Zcela VÝJIMEČNĚ s Tebou souhlasím;)
hlavně nad tím nepřemýšlet:)
05.11.2007 18:11:00 | Rádoby zoufalá
"ještě nikdy mi špičky bot nepřipadaly tak zajímavé..."
A Malá Žužu klopí zrak před Velkou Žužu.
18.10.2007 16:00:00 | Zuz.
Jen nechej se odmocnit, drahá!
Ať nepřijde nazmar všechna ta snaha
Svést vás dva dohromady.
Posilte nás šťastných řady!
17.10.2007 19:59:00 | Bůchví...