Anotace: ...jsi jako voda,ať má jakoukoliv podobu...Miluji Tě...a Ty to víš...
Úžasná!!
Nálada právě před vyplutím... :o)
že srdce rychleji, rychleji bušit nutí...
a v očích jiskří... vidina dobrodružství...
společně s touhou... plout... kamsi na ostrov pustý...
:o)
JO!!
21.10.2007 10:55:00 | Cecilka
Jsi kapkou v moři, co hráze boří? Jako bych to už někdy... ;-)
Ale jako dobrý. Fakt dobrý!
19.10.2007 06:54:00 | Bůchví...