Andílek s růžkama a bez křidýlek
Anotace: To mi zase jednou udělal můj přítel radost. Děkuji Milane
Zdravím svého andílka,
který ztratil křidýlka.
Růžky mu však zůstaly
a do mrňouska trkaly.
Moc se těším na Pondělí,
kdy se andílek ke mně přitulí.
Andílka mám strašně rád,
chtěl bych si s ním nyní hrát.
Komentáře (0)