Anotace: ***štěstí***
Nějak mi došla slova, jen slzy mi tiše tečou po tvářích.
Je to prostě skvost.
24.10.2007 22:08:00 | HannyJanny
noooo, nespoznala by som, ze je z tvojho pera.. ale vidim, ze aj taketo basne ti idu! skvela:-)
23.10.2007 15:43:00 | gallatea
Tak po tak nádherném vyznání tě musí milovat i bernardýn…
Jen doufám, že nám to sem necpeš a tvá nejdražší, láska úžasná to z tvých úst neslyšela…
Jestli mám pravdu tak před ní poklekni a vyznávej a vyznávej a vyznávej…
22.10.2007 09:25:00 | kouzelníček
Můj profesor češtiny mi do svatebního telegramu napsal: ,,Žijte život jako báseň a ať se vám to rýmuje" :-) V březnu to bylo 27 let rýmů...a jen občas, malinko... si někdy dopřeju volný verš...aby se nám z toho nestala rýmovačka...nejsem Seifert ani Skácel...ale rozumím tvému zpěvu :-)
21.10.2007 13:54:00 | no
...já už ty melodie ladím asi 40 let a furt jsem je nevyladil na správnou výšku , abychom souzněli v akordu ...Hezký den Jirka Kavec
19.10.2007 15:16:00 | kavec