Černá dáma
Černá dáma
Noc je tichá černá dáma,
která klidný spánek hlídá,
odhodí svůj temný závoj z rána
a jitřenku tak vřele vítá.
Nyní se však zahalila
do nepropustné černě,
všechno světlo pohltila,
jen hvězdičky jí slouží věrně.
To ona se teď nad tebou sklání,
stráží tvé touhy, myšlenky i sny,
vezme si tě do svých vřelých dlaní
a pohladí tě v pádu tmy.
To ona tě teď za mě zlíbá,
na tvé měkké vlahé rty,
a luna co se za oknem dívá,
prostříbří lože kde slastně spíš ty.
Přečteno 476x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Monsignore, NikitaNikaT., carodejka
Komentáře (2)
Komentujících (2)