:-) ...možná. Pamatuješ? Je to už pár let, jmenovalo se to "Tvoje piha", SMS 1.
24.10.2007 22:32:00 | Aťan
černej humor docela ale hlavně že si doma rozumíte a jste naladěni na stejnou vlnu humoru :-))
hra se slovy a s jejich významy a výklady, to cvičí mozek, nejlepší jsou v tom angláni :-))
24.10.2007 20:03:00 | Jarky
Tak ta je fakt hustá...ale zase tak nereálná mi nepřijde. Těch je mi potom líto, přicházejí o kouzelné chvíle, ale to tady přece všichni vědí, ne :-))
24.10.2007 08:36:00 | Lorraine
:O ..."ta je hustá" :)
..zajímala by mě docela odpověď na tuto SMS, tipuju že rozhodně vlažná nebyla ... :)
24.10.2007 08:20:00 | Jiparo