Zaslepená
Anotace: S klapkama na očích šla se za lásku bít
Zaslepená
Sundala jsem si černé brýle,
z očí vylila přebytečných slz,
postavila se zády ke slunci,
rozhrnula svoje řasy a
podívala se
kde jsi
Kam jsi šel?
Tak najednou?
Cestou svou
a sám
?
Komentáře (1)
Komentujících (1)