...Jak nádherný svět...
Jak nádherný svět
Srdce v odpadkovém koši
Umírám pro něco,
žiju pro nic
Umírat na lásku
- jak zbabělé...
Chci překročit zrdcadlo na druhý břeh
- za Tebou.
Promiň nejsem taková,
jakou bys mě chtěl mít,
ale ani taková,
jaká bych sama chtěla být.
Nejsem dokonalá, promiň!
Promiň Nenávidím
Promiň Miluji
Krvavé slzy padají z očí
( slzy ze srdce??? )
Duše zmítá se v hurikánu zoufalství
Pár okamžiků splynutí s větrem
Kolejiště jako poslední naděje
Stíny...
Nevím co chci,
vím co nechci...
Křičím o pomoc!
Zavřená,
v krabici odkud není úniku
snažím se skrýt
- sama před sebou...
Pláču ________
Láska mě to naučila
Držíš mi pistoli u hlavy,
tak už sakra vystřel!
Přečteno 346x
Tipy 7
Poslední tipující: qpal, embryo v hlave, už ne pernikova princezna
Komentáře (3)
Komentujících (3)