Toužím
Anotace: po tolika věcech od tebe..
Toužím
Obejmi mne
ať se naše srdce dotýkají,
ať mám pocit,že bijí pro sebe
Podívej se na mne
ať ti můžu číst myšlenky,
ať mám pocit,že tě znám
Polib mne
ať tě můžu sníst touhou,
ať mám pocit,že mi patříš
Miluj mne
ať nejsem na světě zbytečně..
Přečteno 465x
Tipy 3
Poslední tipující: Šantir, Aniba, už ne pernikova princezna
Komentáře (2)
Komentujících (2)