Anotace: Omlouvám se, mám Tě jenom ráda... rozporuplný pocity a vědomí "bejvalý" velký lásky... prostě se nemůžu znovu zamilovat... když už jednou sem...
jistě to jednou bude víc.. Stačí jen žít a žít.. dřív bych řekl nevzdávat se, jenže není to o tom.. láska může přijít i když už se člověk dávno vzdal.. a příjde stokrát silnější než kdykoli dřív a pořád roste..
až máš pocit, že ti z toho zítra ráno praskne srdce..
a nejkrásnější je na tom to, že s tím nic neuděláš:)
čekej tiše:)
03.11.2007 11:35:00 | Favi
ani nevis, jak moc dobre tenhle pocit znam...a znam to bohuzel z obou stran...ted spis z ty druhy...
27.10.2007 11:38:00 | embryo v hlave