Hry o bolest

Hry o bolest

Anotace: ...

Vstoupil jsi mi do života,změnil jsi mi svět.
Dolů z tváře slza stéká,už nevrátíš to zpět.
Já už byla vyrovnaná,proti lásce vyrobila si už brnění.
Už nevadilo mi být sama, kcitům byla jsem už imunní.
A pak si klidně přijdeš Ty a říkáš jak máš mě rád.
Já věděla že jsou to lži nechtěla jsem tu hru hrát.
Přesto jsem však podlehla a za to teď platím daň.
Další bitva co jsem nesvedla.Tvý oči jsou silná zbraň.
Odolávala jsem dlouho,bránila se jak dá.
Však mý srdce nedovedlo bránit se Tvým nástrahám.
Tak konečně máš co jsi chtěl, zničils všechny snahy.
Vítězný chór už Ti zněl. Už skončilo tohle klání.
Mě přibyla další jizva, co srdce mi ozdobí.
Hluboká a dlouhá jizva, jizva co se nehojí...
Autor RustyHalloes, 28.10.2007
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí