Anotace: nevim proc nejsem nikokmu dost dobra...copak všem určitě zaleží jen na kráse fyzicky???¨komentare??
evidentně v tom něco je, někde se to skrývá, chce to ven, ale zatím nic.
17.11.2007 19:09:00 | prostě Zuzana
Není všechno zlato co se třpytí... Krásná tvář může skrývat proradné srdce... A naopak. Nezoufej!
28.10.2007 21:43:00 | Bůchví...