Anděl z pekel
Anotace: Sám si už přijdu jako pekelník,ale stále jsem Anděl,alespoň duší.
Jsem Anděl z pekel, kam jsi mě svrhla,
když jsi jak barbar do mého srdce vtrhla.
Vyplenila jsi ho, zálkady jeho jsi jak domy spálila.
Poslala jsi mě k čertu a ode mě jsi se vzdálila.
Chtěl jsem Tě křídly chránit, však ránu do zad jsi mi dala.
Spoutala jsi mne abych nemohl vzletět a klíč sis sebou vzala.
Zůstal jsem ležet na té rozpálené pláni,
se slzami co jsem si schovával v dlani.
Byli jediný důkaz toho, že mé srdce žije,
že i po Tvé zradě stále bije,
však bolí mě a táhne k zemi,
ublížilas mi, ale smutno je mi.
Přečteno 406x
Tipy 11
Poslední tipující: andělík, Ammazonic, whiolet, Laivindia, Erion Fate, Dagon.Lestat - My winter storm, hell
Komentáře (8)
Komentujících (8)