Tak tohle je skutečnost jen poloviny srdce, že? Vlastně... možná už jen pětiny? ;-)
Skutečné lásce tohle život nekomplikuje... Předtím jsem byla citlivá/alergická na všechno možné... G.P.ho fusky denně upuštěné vedle křesla v obýváku mně nechávají naprosto v klidu :-)
07.11.2007 12:58:00 | Levandule
boha jeho, už vím kdo jste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a přišel jsem na to náhodou nenáhodou, celej svět je náhoda :-)
02.11.2007 23:55:00 | blue