Z tebe
Vedra touhy
zamrzají v slzách,
do páry vzdechů
zapadá slunce.
V temnotě duše
zrcadlí se jiskra,
co od křesadla upadla,
a žije natruc.
Její zlatavý odlesk
studí až pálí,
od mysli přes duši k srdci
zatíná skřípavě drápy.
Vyčítavá vzpomínka
z mračen skutků vyplave
a ďábel v ní
žije navždy.
Poslední sedmikráska
žije v hříchu.
A vykoupení?
To spálila lítá saň,
co zrodila se, zbláznila se
Z TEBE!
Přečteno 536x
Tipy 8
Poslední tipující: Inies, Venessa, Daviran, Bůchví..., Bíša
Komentáře (4)
Komentujících (4)