Lásko!
Anotace: myslím na ni - a nic ... sním o ní - a nic ... snažím se o ni - a zase nic ...
Lásko, myslím na Tebe.
Jsi pro mě klíčem žití.
Však schováváš se přede mnou,
dáváš si podobu lidí.
Lásko, zdává se mi o Tobě.
Každou noc vyplňuješ mé sny.
Avšak jinak mi zanecháváš
jen prázdné dny.
Lásko, sním o Tobě.
Dnem i nocí.
Čekám na ten den,
kdy učaruješ mne svou mocí.
Lásko, chci tě mít.
Dej mi šanci poznat tě.
Šanci potkat člověka,
jenž bude milovat mě.
Přečteno 473x
Tipy 3
Poslední tipující: 0-0, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)