Anotace: Znáte takovej ten pocit, kdy víte, že je něco předem ztracený?
Sbírka: Ztreceno v minutě ticha
No, nezúčastněnému člověku asi tohle dílko nedá nic moc, což je asi malinko chyba, ale tak na vysvětlenou, je to o dalším vyšumění, které mě žene tam, kam má, k propisce a sešitu.
01.11.2007 19:40:00 | Egretta
... ahoj Volavko ... stylově dobré ... přesto ... obsah mne poněkud minul ...
01.11.2007 12:50:00 | JardaCH