Anotace: když večer uléhám, bojím se že ráno už si nevzpomenu...ale víš, co se říká, kdo miloval - nezapomněl...nemusím se tedy bát...
když večer uléhám, bojím se že ráno už si nevzpomenu...
...tak přesně tohohle se občas taky bojim...že zapomenu,a nic si nebudu pamatovat...je to tak absurdní,ale při zamyšlení nad tím vším,to tak bolí...
jinak moc krásná básnička =o* moc hezky vyjádřené...dokonalost =o)
03.11.2007 12:32:00 | 0-0