Anotace: ...
...třeba se nemůže vrátit....
Krásná báseň
roboti říkají NOE ...snad máš postavit záchranou loď důvěry
28.11.2007 10:22:00 | Lucie Teru
Kousek štěstí
V krásné noci zpívám světu,
měsíc brousí srpek jemně,
hvězdy krásné ze sametu,
usmívaj se přenádherně.
Kousek štěstí Tobě házím,
našlapuji potichoučku,
životem tě doprovázím,
hladím tě a říkám broučku.
Čarodějka slůvek pouhých,
v maličkostech vidím svátky,
drž se chlapče vlasů dlouhých,
s laskou najdeš cestu zpátky.
07.11.2007 18:55:00 | carodejka
dnes bude čarovná noc,
co má zvláštní moc,
přej si svoje přání,
budeš mít noci plné krásného milování.
06.11.2007 13:17:00 | mikyša