Tak ti ji posíláme zpět, stejně si s ní nevíme rady. Možná že ji držím vzhůru nohama.
07.11.2007 07:32:00 | Aťan
...než jsem to dopsal, tak jsme se s Bíšou srazili. :-))) Teď moje replika postrádá logiku. (výjimečně)
06.11.2007 22:03:00 | Aťan
Laskavě si všimněte, že vilnou náladu jsem měl na Literu vlastně poprvé. Je to moje malá premiéra. :-)
06.11.2007 22:01:00 | Aťan
Katpok, manželka našla tvoji nevinnost. Neví si s ní rady - nemáš k tomu manuál?
06.11.2007 17:52:00 | Aťan
Jako mluvčí se ohrazuji. To, že ředitel a já, jeho
zástupce a mluvčí jsme dole, je zcela pragmatické.
Byli jsme zahlceni tak moc, vědeckými úkoly, že jsme
sotva za sebou tahali údy. Dr. Gabkine, trochu lidské
skromnosti a pokory. Vem si příklad ze skromného
a tichého vědce doc. ing. Siaroka! Ač upoután na lůžku,
pracuje a ne jak Ty! jen se prezentuješ...
06.11.2007 17:12:00 | Bíša