Dalekohled
Anotace: takový momentální pocit
tvé kroky
a tvůj smích,
- duní mi v hlavě –
mé písně sloky
a náš hřích
- klid berou hravě –
možná,
tam, kde právě sedíš,
jiné do očí hledíš,
jiné říkáš mám tě rád,
jinou s láskou dáváš spát
možná,
tam, kde právě ležíš,
myšlenkami ke mně běžíš,
dopisy mé znovu čteš,
šeptáš, jak mne miluješ
- omluv mě –
sestoupím po schodišti,
pro dalekohled přeci,
chci vidět jestli sedíš,
v duchu přeju si ať ležíš
Jeden schod,
druhý schod,
na třetím se otáčím
- nejde to -
konečně mi došlo,
že něco očekávat ubližuje
mě a tebe oddaluje
a dalekohled?
- ten tě nepřiblíží
- promiň mi –
Přečteno 404x
Tipy 4
Poslední tipující: 0-0, Amazonka', malá čarodejnice wiggová netopýrková
Komentáře (3)
Komentujících (3)