Anotace: .
lehce se vznáší
tam někam
kamsi
vzhůru...
a tichá melodie
téměř neslyšná
mezi nimi
víří
duši
k duhu...
(možná, že ji
dokonce mění v duhu)
Božská!!
08.11.2007 15:02:00 | Cecilka
ach smutno je mi, ale krásne ...
páčia sa mi Tvoje básne ...
07.11.2007 17:15:00 | Romana Šamanka Ladyloba
"dnes je to naposled kdy úryvky skládám
do sbírky
všechny je zapálím,do nebe rozfoukám
ty malé papírky..."
Hodně mě oslovila...ten konec je skvostný, alespoň pro mne :-)
07.11.2007 15:09:00 | Lorraine
"výkřik ukrytý se za hradbu mlčení" není tam navíc "se"?
Jinak supertip, skvělá báseň... ale ten prožitek... je na hojení v záhonu růží ... s bezbřehým časem ... s lístky nadějí... Přeji hodně sil!
07.11.2007 13:35:00 | Levandule
krásná, nevím jak se to podařilo a vyvolalo to vě mně zajímavé emoce. povedené
07.11.2007 13:17:00 | enda