Slečna
Oči plné nevinnosti,
tělo zralým ženám k zlosti,
vlasy jak reklamní krásky,
pěkná tvář, kde není vrásky,
ploché bříško, lýtka hladká,
ústa při líbání sladká.
K milování krásná slečna!
Za lásku ti bude vděčná,
její vášeň, ta je věčná.
A v posteli? Nebezpečná!
Přečteno 518x
Tipy 10
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, Kanzy, Judita, vandule, Janul-ka
Komentáře (3)
Komentujících (3)