Neznámá z chatu
Anotace: Už jste někdy s někým chatovali?
S úsměvem kladu otázku,
Jakou verši hladím krásku?
Vlasy dlouhé, krátké, černé?
Nebo barvě zlata věrné?
S tváří plné nevinnosti?
Či je v ní snad ďábla dosti?
S tělem štíhlé krásné Sáry
nebo hříšné kypré tvary?
Nepoznám vzhled ani hlasu
nebo ukáže svou krásu?
Přečteno 472x
Tipy 8
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, Judita, carodejka, vandule
Komentáře (4)
Komentujících (4)