Anotace: .
Být jen tak prorokem
jasného svítání,
potom ti odvážně
dám ruku do dlaní,
nechám se zvolna vést
tam kamsi... přes bránu,
co nemá petlici...
položím na váhu
vše, co mne tížilo,
vše, co mne ranilo...
a s sebou do duše
vezmu jen... hřejivo...
:o)
dlouho jsem tě nečetla,
teď koukám, co mám restů...
17.11.2007 08:31:00 | Cecilka
Navážu na Sioraka - nejenže se to dobře čte, ale ani praxe nemusí být špatná...
09.11.2007 22:36:00 | Aťan
Úžasná jako vždy, a u téhle bych vyzdvihla neobvyklá slovní spojení...např."odzbrojení od zbraní", to je super, kam Ty na to jen chodíš ?
08.11.2007 14:14:00 | spare