Trýznění
Pouštím se do plnění
slibů
do vědomí Tvého
do vlivů
úkolem dnešním je naše
souznění
bolesti srdce
trýznění
Tvá touha u mne je schovaná
na konci světly náhodně popsaná
Slíbím Ti plánů na tisíc
odkoupím bolest
letím na měsíc
na dně očí skončí včerejší den
nejsi sama
já jsem ten
co s Tebou stále počítá
v náruči svírá
když usínáš
mé dlaně prorůstají tělem Tvým
točí se nám hlava
nápojem omamným...
Přečteno 381x
Tipy 20
Poslední tipující: Cecilka, ni.va, Aťan, Zirka, prostě Zuzana, Vladimír P., pavlis, xavian, simsa, Bíša, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)