Pro to co jsem chtěla
Anotace: pro HoHo neboť...někdy je už moc pozdě na to říct-mám tě rád... a ještě víc bolí, když už není naděje.
v hořkosladkých slzách...
říkám si...
miluji tě! ale za jakou cenu?
pro tebe jsem ztratila sebe.
a už nechci zapomenout-kdo já jsem!!
sama pro sebe, abych mohla žít...
vzdala jsem se tebe!
kéž bys věděl, jak to bolí...
když prsty kreslím na zamlžený sklo ...
srdíčka- tajně věnovaný tobě.
jenže...já už nevěřím
už není žádné co kdyby a příště, možná, snad...
je jen smutek, že pozdě začals mě mít rád!
Přečteno 403x
Tipy 1
Poslední tipující: Vladimír P.
Komentáře (2)
Komentujících (1)