Sladká...........
Anotace: prostě sem to napsal!
Sladká seš!
a já toužím dál,
projít Tvé údolí a hladit Tvou tvář,
chci prožít Tvou lásku,
chci prožít Tvůj žár,
brouzdat se duší,
Tvou osamělou,
šeptat Ti co jsi a co se stalo.
Ale snad později!
půjdu už spát,
těším se na sny!
co budou se zdát,
budou jen o Tobě!
sladké jak Ty,
o tom jak rád Tě mám!
a možná potkám Tě,
pak tiše zašeptám,
lásko!
netrap mě.
Přečteno 554x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Borecká, igniss, Rolnička, Lorraine, Bíša, excited
Komentáře (2)
Komentujících (2)