Láska
Od boha mám křídla
občas mi hladil peří
Vždy přitom tiše šeptával
že tolik ve mě věří
Tenkrát dal mi jméno
vdechl do mě cosi
prý mám to navždy v sobě nosit
a pravil:
Jedině ta pravá
nikdy nezahyneš
smyčkou v niti času
Do věčnosti pluj
a přines pro zem spásu
Od těch dob, když srdce vzplane
jsem tím ohněm, který praská
Milá paní, mladý pane
jméno mé je Láska
Přečteno 436x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, Simísek, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (3)