Hra zvonů
Hra zvonů halí dnešní tmavou noc
je znovu krásná
má silnou moc
říkáš dej mi své přiznání
jen nečekej,
že přijde svítání
a tak jsem pochopil Tvé odříkání
bolesti duše
slz polykání
jak hvězda náhle vyšla
tak i zmizela
já sám sebe nepoznal,
když řekla jsi,
že jsem mizera
mé pokání nahlas teď vyslovím
proč se to stalo?
sám sobě nepovím
s úžasem hledím na Tvou tvář
je plná obrysů
má zvláštní zář
slabé šeptání slov jen pro Tebe
zůstalo samo
uzavřené do sebe...
Přečteno 439x
Tipy 22
Poslední tipující: Cecilka, ni.va, cevert, maena, Pišák, Alci, Aťan, Bíša, spare, Lorraine, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)