Studánka

Studánka

Anotace: Zkrátka jsem nepoučitelná...

Mezi zeleným efektem světel planých,
očima čte z hnědých dlouhých vlasů...
v hávu Kofoly a ozvěně let 80tých hledá pohled laskavých
studánek hlubokých... nachází a zase ztrácí,
neznámo je obestírá, odhodlání schází

Pár otázek němých kolem chodí...
neptá se a přece doufá v náklonnost
Je zasněná, myšlenky jí pohlcuje sklíčenost
odchází,... v dešti smutnými kapkami bloudí

Možná příště... ač neodváží se slůvko prohodit
tajným nabádáním letmými výzvami vše skončí...
šanci vědomě rozhodne se zahodit,
ve stínu zářivých záblesků samotná čeká,
pár týdnů a opět se usměje, nyní však vzlyká
Autor Rockinpiru, 10.11.2007
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí