Anotace: taková rychlovka v autě, pár dní po rozchodu
Co Bůh nevzal nemůže vrátit,
jiná příjde a nebudeš se trápit.
Bude jen líp nezoufej,
směj se ,žij a odpouštěj.
17.11.2007 11:02:00 | Comparare
Neboj, přesně jak píše Verena. Všechno časem přebolí. A pak už zbudou jen hezký vzpomínky ;)
11.11.2007 22:42:00 | Husso Pasannen
děšť se stane sněhem a sníh v trávu přemění
pak léto tu trávu spálí, co bolelo, už nebolí
ručičky hodin odtikají hněv i nekončící žal
pak přijde den, kdy vyjde slunce,aniž by ses ptal
:-)
...
11.11.2007 21:39:00 | Verena