Tma
Anotace: někdy je lepší nechat je zavřené
Když otevřu oči
do noci studené
hlava se mi točí
se vzpomínkou na tebe
Když otevřu oči
a oni bloudí tmou
má mysl se ubírá
do té tmy za tebou
V mém světě je tma
a já s pocitem bezmoci
šátrám kolem sebe rukama
s nadějí že,
dotknu se tvých vlásků
s nadějí že,
zaslechnu tvou hlásku
s nadějí že,
i v tvém světě jsem někde Já
Tak otvírám oči
do noci studené
Přečteno 407x
Tipy 2
Poslední tipující: Comparare
Komentáře (2)
Komentujících (2)