Neděle na Martina
Anotace: znáte ty rána, když nemůžete nic dělat?
Ráno se vzbudím
za oknem je bílo
všechno přikryl sníh
chybíš mi Mílo
A tak vstávám z postele
první vykračuje levá
kroky míří k zrcadlu
v něm svítí tvář bledá
Zapaluji cigaretu
hlava se mi točí
při pohledu na postel
koukám pravdě do očí
Rozházené peřiny
kapesníky bílé
zas další noc beze snů
a bez mojí milé
Tak zavírám okno
už je v pokoji chlad
usedám tiše do kouta
verše začínám psát
Pokládám tužku na papír
avšak nic se neděje
kdysi srdce, plné krásných chvil
je plné beznaděje
Jak tam sedím zbaven sil
nechápu co se děje
teď srdce plné hořkých chvil
a osud se mi směje
Slané slzy zkrápí list
jako když leje
už nejsem si ničím jist
jsem plný beznaděje
Za oknem bílý sníh
v pokoji chlad
a já v koutě vzpomínám
jak moc měl jsem tě rád
Zavírám oči
na víčka promítám film
který sám život
pro nás dva natočil
A tak tam vzpomínám
na společné chvíle
na první Vánoce
na pohledy milé
Na starý byt za Hvězdou
na tvoje vlásky
na první noc společnou
na doteky lásky
Na tvoje úsměvy
na jiskry z tvých očí
a na moje sobectví
kvůli kterému to končí
Tak se slzami na tváři
zvedám se z kouta
naděje zazáří
ač stále mám pouta
A zas vidím první sníh
zas všude je bílo
já chtěl bych ti říct do očí
Miluji Tě, Mílo
Přečteno 456x
Tipy 9
Poslední tipující: hanele m., Comparare, Husso Pasannen, Pauline Toywelová, Veríssek
Komentáře (5)
Komentujících (5)