Lež
Anotace: jak lehce se vypráví...
Nemluv - to už stačí,
další lži nechci slyšet.
Odcházíš...radši.
Necháš mě samotnou, opuštěnou
s pocitem prázdnoty, zmatenou.
Slzy vpíjejí se mi do tváře
a pocit strachu se zvětšuje.
Je tak naivní myslet si,
že jeden druhého potřebuje!
Je to lež...
Přečteno 357x
Tipy 2
Poslední tipující: barking bitch
Komentáře (0)