Cesty
Jak se naše cesty kříží
Roky dráhy malují
Někdy na dosah se blíží
Jindy zas se vzdalují
Jednou možná dojdou k cíli
Za tisíc či za pár mílí
protínat se budou zas
V tu chvíli zastavil bych čas
A modlil bych se k tomu kříži
který nás dva kdysi sblížil
Aby naše cesty dvoje
jedna moje druhá tvoje
přešly v jedinou
Přečteno 382x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, lennerka
Komentáře (1)
Komentujících (1)