Chlapa a oheň už nepůjčuji ...
Anotace: ...ze spodního šuplíku
Chlapa a oheň
už nepůjčuji
vrátili se mi
až na troud vyhořelí
a já to teplo
k životu
nutně potřebuji
když mocí Salamandrů
střežit krb
neumím
Zbyly mi
jen zkřehlé dlaně
(tou ledovou větou)
i slzy zamrzly
pod studeným pohledem
když
zažehnout jiskry
ve vyhaslých očích
už neumím
Jen
v záhybech vzpomínek
plamínek touhy
dohořívá
( i srdce mi nastydlo)
teď v náručí
mě zas
pevně a drze svírá
svou mrazivou
nahotou
samota
víš
bez tebe žít
já neumím
Přečteno 787x
Tipy 37
Poslední tipující: Jin, Squat_the_world, poustevník Jirka, čertíček, Churry, Iva Borecká, Aťan, Favi, maena, Dračičák, ...
Komentáře (16)
Komentujících (16)