Křehké pláče
Vítám tě tmou
vítám
u nás dvou
křehké doteky odnikud se ptají
pláčeš do dlaní
dech se mi tají
náklonností s odstupem
jsi zkřehlá
jsi osudem
pláčeš slova
pláčeš znova
žádáš málo
žádáš věčný čas
ticho pálí
ticho je můj hlas
náš vztah se k lásce ubírá
bolest na věky
v nás dvou umírá
snad…
Přečteno 488x
Tipy 13
Poslední tipující: Milásek, Martinecka23, dream in emptiness, Pišák, forget-me-not, Bíša, Psavec, Aťan, spare
Komentáře (7)
Komentujících (7)