Anotace: Pro tu, která přijme ;o)
Škoda, že již utekla mi mládí chvíle,
chtěla bych být ona děva,
které píšeš tolik něžne, tolik mile,
tato krásná, láskyplná slova.
:-D
26.12.2007 12:06:00 | vandule
Píšeš tak blízce
snad i tě znám
za závojem noci
snad nebýváš sám....
Krásná báseň
28.11.2007 13:54:00 | Lucie Teru