Říjnová vzpomínka
Anotace: Před rokem jsi mi zlomil srdce...
Bolí
láskou rouhání,
leč naděje víc.
Citům
skládám pokání,
rub obracím v líc.
Krví
platím požitky
hříšné jako ty.
Srdci
vsouvám úplatky
za kus svobody.
Tobě
možná prominu
žes mi zničil svět.
I tu
hloupou nevinu
jíž se hájíš teď.
Sobě
však neodpustím
naivní ten cit.
Který
budu do smrti
pohřbený už mít...
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: prostě Zuzana, sad_girl
Komentáře (3)
Komentujících (3)